Tillbehör YOYOCam 3G IndoorFöljande tillbehör kan anslutas trådlöst till YOYOCam 3G Indoor. Samtliga tillbehör, förutom fjärrkontrollen, hanteras i mobilappen. Upp till 8 st tillbehör har stöd av mobilappen. Ytterligare 8 st tillbehör kan anslutas och hanteras via SMS-kommandon. Utöver dessa kan upp till 4 st fjärrkontroller anslutas för enkel aktivering och avstängning av larmfunktion.

Samtliga larmtillbehör kommunicerar vid detektion med YOYOCam 3G Indoor. I larmat läge skickar kameran larmmeddelande till förinställda mobilnummer. Via inställningarna i mobilappen kan även anges att bild skickas vid detektion.

Tillbehören kan anslutas till YOYOCam 3G Indoor med ett avstånd av upp till 15 meter .

Till samtliga tillbehör medföljer svensk installations- och handhavandeguide.

OBS! För YOYOCam 3G Indoor levererade före oktober 2015 kan anslutning av tillbehör kräva en uppgradering av kameraenheten. Kontakta ert inköpsställe, alternativt Yoyomotion AB via följande e-postadress support@yoyomotion.com

Brandvarnare
WSD-049-F
är en trådlös, optisk brandvarnare som larmar när den nås av rök. När den larmar avger den liksom vanliga brandvarnare en kraftig ljudsignal, men den skickar även trådlöst signaler till YOYOCam som i sin tur larmar via meddelanden (SMS) till förinställda mobiltelefonnummer.

Dörr- och fönstersensor
WDS-051-F
är en magnetbrytare avsedd för larmning av dörrar och fönster. I larmläge skickas larmmeddelande om dörr eller fönster öppnas. Monteras enkelt på dörr/fönster och karm.

Trådlös rörelsedetektor (PIR)

WIR-053-F
är en extra trådlös, infraröd rörelsesensor som vid behov kan anslutas som komplement till den inbyggda rörelsesensorn i YOYOCam 3G Indoor.

12V-adapter


CLA-013-12V är en kabeladapter för anslutning till 12V-system via cigarettändaruttag. Gör det enkelt att ansluta YOYOCam 3G Indoor i t ex husbilen, husvagnen eller båten. Eller till ett 12V-batteri där 220V strömförsörjning saknas.

Fjärrkontroll


WRC-047-F fjärrkontroll kan aktivera och stänga av larmläget i YOYOCam 3G Indoor. Fjärrkontrollen har även en programerbar larmknapp, t ex för att skicka larm-SMS eller koppla upp talsamtal. Upp till 4 st fjärrkontroller kan anslutas.